sreda, 4. april 2012

Poglej mami, brez rok!!!

Še pred slabim letom si se zjutraj zbudil, šou v šolo pa tam na prvi comp in šou pogledat skateslate, no razn če si študent, pol si se zbudil enkrat pač, šou na svoj comp in pa na skateslate pogledat kak dober video kot inspiracijo čez dan. Večinoma so bli vsi videi dobri, če pa že ni blo nič novega si šou pa na skatehousemedia, pa tam pogledal. Videoti so bli izbrani s strani administratorjev in so bli v večini res vredu, potem si je pa ene 20000000 mulotov kuplo DSLR-je, ki snemajo HD video in so bli celi zjokani zakaj njihovih videov ta stran ne objavlja in tako so nastale razne podstrani, ki pa predvajajo vse videote.

Dandanes se pa zbudiš-pač enkrat, malo posurfaš te strani in najdeš 150 novih klipov in od tega je 148 videov kidosov, ki snemajo pred svojo bajto s svojimi über DSLR-ji te svoje toeside, heelside, backside, frontside slajd…eno nogo do, drugo nogo dol, tretjo nogo dol, roke za glavo, roke pod glavo, roke na jajca, karirasta srajca…in vse na en in isti drekast dubstep. Pa nujno more bit pol šhotov nesfokusiranih in najmanj 80% v počasnem posnetku…da se ne vidi, da je dejansko zajebal slajd. :D In bognedaj, da bi dejansko šou kdo hitreje kot 10-20kmh. In pol ti ostaneta dva videa, en od teh je dejansko dober enga ti pa jutub ne predvaja zarad nekih avtorskih pravic.

Torej, kaj je bolš, 150 videov na dan za rajo al pa 2 za navdušence? Potem mamo pa tu še Oriđinal Hawaii serije…brez kometarja.

Spodaj sta dva videa, vsak bo pritegnil eno vrsto riderjev in tako je prav, ampak prosim pri snemanju videov ne pozabite na dejansko furanje, ustvarjalnost, stativ in prosim prizanesite nam z dubstepom…zvok vetra in koleščkov, ki drgnejo ob asfalt je večinokrat zanimivejši.





aja, pa objavljajte na VIMEO!!!
rolkenrol